Postkasten voor buiten

De kasten voor buitentoepassing worden standaard uit RVS geproduceerd, wel of niet gepoedercoat in een door u te bepalen RAL kleur. Deze kasten staan buiten opgesteld en kunnen worden blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Ze zijn spatwaterdicht.

Spatwaterdicht wil niet zeggen dat de kasten 100% waterdicht zijn. Bij normale weersomstandigheden zal de post in de brievenbus niet nat worden.

Doch indien regen gepaard gaat met enorme wind en/of storm dan kan het gebeuren dat er een druppeltje vocht in de bus terecht komt.

Eerder geleverde postkasten voor buiten

Standaardconstructie postkast voor buiten

U zoekt een postkast..

Direct een offerte?

Over Alba Postkasten

Met Alba Postkasten haalt u ruim 30 jaar ervaring in huis! Wij ambiëren zo flexibel mogelijk, de door u ontworpen entree te realiseren. Zowel in de te gebruiken materialen als vormgeving.

Wij adviseren u daarbij graag betreffende de te hanteren normen voor zowel de PostNL, woonkeur en intercom- of video plaatsing. Onze constructeurs zijn u dan ook graag van dienst.

De postkasten voldoen aan de NEN-normeringen. Onze kasten met een strak uiterlijk zijn zo geconstrueerd dat ze bestendig zijn tegen vandalisme. Er is tevens veel aandacht besteed aan de briefkleppen. Deze zijn zeer geluidsarm en er is een begrenzing aangebracht tegen het beschadigen. Kortom; een fraai en doordacht ontwerp.

Door de enthousiaste ontvangst van de postkasten, mede door het strakke uiterlijk, kennen we reeds vele opdrachtgevers bij aannemers, beleggers, woningcorporaties en architectenbureaus.

Wij opereren vanuit Maastricht, maar leveren geregeld in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat!

Harrie Bemelmans
Oprichter en eigenaar